PC Manager
Η ιστορία του PC Manager
Πολλά χρόνια εμπειρίας μας έχουν κάνει τους καλύτερους στο είδος μας
Από το 2000, η ομάδα του PC Manager παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εταιρίες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και δημόσιους φορείς αλλά και σε ιδιώτες. Η αποτελεσματικότητά μας μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των εταιριών που αναζητούν γρήγορες και μόνιμες λύσεις.

Τα στελέχη μας συνεργάστηκαν στενά στο παρελθόν με μεγάλες εταιρίες ελέγχου ηλεκτρονικών συσκευών, όπως CdrInfo.com, tomshardware.com και anandtech.com. Το 2004, στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το CdrInfo.com, ήμασταν ειδικοί προσκεκλημένοι στην CeBit 2004 (Hannover, Germany) από την εταιρία Ahead, εταιρία σχεδίασης του γνωστού λογισμικού πολυμέσων Nero.

To 2005 συμμετείχαμε στην έκθεση τεχνολογίας CeBit 2005, προσκληθήκαμε από την Pioneer, το RW Products Promotion Initiative (RWPPI) και το Recordable DVD Council (RWDVDC) σε σεμινάριο με θέμα "Joint Round Robin Test for Recordable DVD's (agenda). Η ομιλία με θέμα "The importance of Recording/Playback Compatibility" πραγματοποιήθηκε από τον κ. Σωτήριο Κόκκο, Technical manager of Home Entertainment & Optical Storage Department, CdrInfo.com, μελλοντικό ιδρυτικό μέλος της PC Manager.

Το 2006, μία επίλεκτη ομάδα από αξιόλογο και έμπειρο δυναμικό των παραπάνω εταιριών αποφάσισε να ιδρύσει την PC Manager και να της δώσει την σημερινή της μορφή. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι πλέον η τεχνική υποστήριξη Η/Υ, η σχεδίαση ιστοσελίδων, η μελέτη και εγκατάσταση δικτύων, η ανάκτηση δεδομένων από μέσα αποθήκευσης, καθώς και εκπαίδευση και υπηρεσίες συμβούλων, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής για εταιρίες αλλά και ιδιώτες. Από τότε, με συνεχείς συμμετοχές μας σε Ευρωπαϊκές εκθέσεις τεχνολογίας, είμαστε παρόν σε κάθε τεχνολογική εξέλιξη.

PC Manager
Ο δικός σας συνεργάτης
Κοντά σας, όταν μας χρειάζεστε
Η ομάδα του PC Manager απαρτίζεται από τεχνικούς και επιστήμονες με μεγάλη γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την πληροφορική. Κάθε νέα εργασία είναι για εμάς μία πρόκληση. Κάθε μέρα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας στην ποιότητα της εξυπηρέτησης και την ταχύτητα των εργασιών.

Η πληροφορική είναι μία επιστήμη που εξελίσσεται ταχύτατα σε όλους τους τομείς. Για το λόγο αυτό, οι τεχνικοί της PC Manager προσπαθούν να ακολουθούν τις εξελίξεις κάθε στιγμή, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις τους σε θέματα πληροφορικής, παρακολουθώντας επιλεγμένα σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη, δημοσιεύοντας άρθρα σε εξειδικευμένα forum και συμμετέχοντας με πανεπιστημιακούς φορείς σε δοκιμές software και hardware.

PC Manager
Οι υποσχέσεις μας
Πρώτη προτεραιότητα, ο πελάτης
  • Είσαστε σε σίγουρα χέρια
  • Είναι αρκετοί τεχνικοί που "ισχυρίζονται" ότι μπορούν να σας βοηθήσουν. Εμείς σας προσφέρουμε πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν πραγματικά, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή άχρηστες ώρες εργασίας.
  • Χωρίς σειρά προτεραιότητας
  • Οι εταιρίες αλλά και οι ιδιώτες που θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας για κάποιο πρόβλημα που τους απασχολεί θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το προσωπικό μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο προσωπικό σας τεχνικός θα είναι στην διάθεσή σας για να βρει γρήγορα την λύση που χρειάζεστε.
  • Γρήγορα και φτηνά
  • Για τους περισσότερους επαγγελματίες, η ταχύτητα των υπηρεσιών παίζει σημαντικό ρόλο. Με μεγάλο δίκτυο συνεργατών, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρηγορότερα από κάθε άλλο τεχνικό, κρατώντας τις τιμές χαμηλά.
Απομακρυσμένη Υποστήριξη
Απομακρυσμένη Υποστήριξη
Για τους εταιρικούς μας πελάτες υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποστήριξης των πληροφοριακών σας συστημάτων, με ασφάλεια και ταχύτητα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλέφωνο: 6945197864
6945197864
Skype Contact: pcmanager.support
pcmanager.support
email: info@pcmanager.gr
Προσφορά: Διαφήμιση
Διαφήμιση στο PC Manager
Για την καλύτερη προβολή της εταιρίας σας, με κάθε νέα ιστοσελίδα, προσφορά πακέτο διαφήμισης Google AdWords
© Copyright 2004-2012 | PC Manager All rights reserved | info@pcmanager.gr | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | SITEMAP
Επιστροφή στην αρχή
PC Manager contact info
PC Manager on Facebook
Pc Manager on Twitter
PC Manager on Linked In